Skatterådgivning med ansvarlighed

SAINT REVISION ApS på Frederiksberg i København, hjælper dig med at skabe klarhed i skattesager og skattelovgivning. Vi rådgiver dig, uanset om du er beliggende i Rødovre, på Frederiksberg, i Valby eller et andet sted i København. Som skatterådgiver, hjælper vi oftest virksomheder, men kan også stå for skatterådgivning for dig der er privatperson.

Få det fulde udbytte med skatterådgivning

Vi tilbyder professionel skatterådgivning med henblik på at effektivisere dine økonomiske aktiviteter og strømline dit regnskab. Du kan opnå store fordele med skatterådgivning inden for følgende områder:

  • Årsopgørelse
  • Skattereform
  • Selvangivelser
  • Opgørelse af aktie- og ejendomsavancer
  • Skattemæssige erklæringer
  • Holdingkonstruktion
  • Generationsskifte
  • Sambeskatning
  • Forældrekøb
  • Andre skattesager

Vi tilbyder naturligvis også at stå for din bogføring og lønindberetning​.

Vores formål med at rådgive dig, omkring skatteforhold, moms og afgifter er, at du får det bedst mulige økonomiske resultat og du dermed har de bedste forudsætninger for, at du kan få endnu gladere kunder.

Vi rådgiver omkring optimal finansiering af virksomheder, fremskaffelse af risikovillig kapital, samt regler for skatter og afgifter, så du kan træffe de valg, du får mest værdi ud af. Finansielle forhold er i dag, i høj grad, berørt af bestemmelser i EU-lovgivningen. Vi har derfor væbnet os med ekspertviden om EU-ret, økonomiske forhold og international skattelovgivning.

Vi tager os af alle skattesager uanset omfang, og tager desuden gerne med dig i retten, hvis din sag kommer så langt. Du kan med fordel undgå misforståelser, fejl og misligholdelse af regler ved at benytte en professionel revisor.

Hvad koster en skatterådgiver?

Det er altid en god idé at få gennemgået dit skatteregnskab med henblik på at finde ud af, om der kan effektiviseres. Det kan ofte godt betale sig at investere lidt, i en gennemgang af din skat eller årsopgørelse – se vores priser her. Vi lægger stor vægt på at yde hurtig og kvalificeret skatterådgivning på et højt fagligt niveau.

Kontakt os gerne på 28 72 22 14 eller info@saint-revision.dk for uddybende oplysninger omkring rådgivning vedrørende skatteforhold. Alle henvendelser vedrørende skattesager er uforpligtende.​

Firma​

​SAINT REVISION ApS

CVR: 36393947

Få et tilbud​

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud inden for 2 hverdage.

Opgave *
 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​