Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi tilbyder​

Grundig bogføring for alle erhverv

​Ønsker du at leje en dygtig og professionel bogholder i København, til at hjælpe dig og din virksomhed med bogføring?

SAINT REVISION ApS på Frederiksberg, tilbyder bogføring for både store og små virksomheder i København og resten af Sjælland. Vores bogholderi ligger på Frederiksberg, hvorfra vores revisorer hjælper dig med effektiv og korrekt bogføring inden for alle brancher. Uanset om du ligger i Valby, Rødovre eller på Amager vil vi meget gerne hjælpe dig med korrekt bogføring – en stor del af vores kunder er dog beliggende på Frederiksberg, Valby og i Rødovre, som er vores lokalområde.

Parate til at hjælpe dig​

Uddannede og erfarne bogholdere til din fordel

Vi er uddannede bogholdere, som tilbyder bogføring til erhverv. Vælg altid en professionel bogholder til at stå for din bogføring, da det kan ende grueligt galt, hvis du selv forsøger at stå for det, uden at have kompetencerne helt på plads. Undgå at din sag ender hos skattevæsenet, få professionel hjælp til din bogføring. Vi tilbyder også rådgivning - se mere om skatterådgivning her.

Vi ser desuden gerne, at vi forestår alt din bogføring, ved et eventuelt samarbejde, da en opdeling af bogføringen, oftest fører til fejl og et øget ressourceforbrug ved fejlfinding. Vi har styr på alle bogholderiets facetter og har blandt andet erfaring med import/eksport. Følgende opgavetyper er dem vi oftest varetager i forbindelse med bogføring:

  • Momsregnskab
  • Bankafstemninger
  • Indtastning af bilag
  • Indberetning af løn​

Hvad skal du selv gøre i forhold til bogføring?

SAINT REVISION ApS kan hjælpe dig med at få styr på din bogføring, så du kan fokusere på salg og udvikling af din virksomhed. Det eneste du selv skal stå for, når vi laver din bogføring, er at overholde dine deadlines og betalinger. Det er dejlig nemt og sparer dig for en masse tid og ressourcer.​

Hvad koster en dygtig bogholder?

Uanset om du er iværksætter eller har været mange år på arbejdsmarkedet, er det en god investering at hyre en freelance bogholder til en fast timepris. Du kan også indgå en længere aftale med os og få et godt tilbud på fast bogføring. Se vores faste timepriser på bogføringsopgaver.

Vi anser os selv som gode og loyale sparringspartnere, der er gode til at sætte sig hurtigt ind i dine regnskaber, bilag og virksomhedens strategiske mål.

Kontakt vores bogholderi og hør mere

Hvis du har spørgsmål til priser, referencer eller andet, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 72 22 14 eller ved at skrive en mail til info@saint-revision.dk uden for vores åbningstid. Se vores priser på bogføring her.

Vi aftaler gerne et uforpligtende møde på vores kontor på Frederiksberg, så vi sammen kan klarlægge dine behov og de fordele du vil opnå ved at outsource dine bogføringsaktiviteter til os.​ Du er også velkommen til at bruge formularen herunder.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Godkendt revisionsvirksomhed med kontorer i København og Odense.

Uafhængigt konsulentfirma som samarbejder direkte med det enkelte revisions- eller advokatfirma​

Udfyld formularen
​for et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Opgave *
 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Kontakt SAINT REVISION ApS
​og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig

SAINT REVISION ApS

Telefon: 28 72 22 14

E-mail: info@saint-revision.dk

Mails besvares alle dage.

​Lindevangs​ Alle 6, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Man​dag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Weekender

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 15.00

Lukket