Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi tilbyder​

Professionel hjælp til virksomhedsskat

Ejer du din egen virksomhed, og har du i den forbindelse brug for hjælp til at få styr på virksomhedens skatteforhold? Ved SAINT REVISION ApS tilbyder vi professionel hjælp til virksomhedsskat med rådgivning, der tager udgangspunkt i netop din virksomhed og dennes skatteforhold.

Få styr på din virksomhedsSKAT​

Rådgivning ud fra din virksomheds forhold

Vi har en omfattende erfaring med skatterådgivning, og vi kan derfor hjælpe dig med at sikre, at din skatteordning lever op til de gældende love og regler på området.

Vores revisionsfirma har kontor på Frederiksberg i København, men vi rådgiver små og store virksomheder om deres skatteforhold i hele Hovedstadsområdet, herunder i Valby. Vi er derfor også klar til at sætte os grundigt ind i din virksomheds skatteoplysninger og -forhold, så vi kan yde en dedikeret rådgivning til dig.

Få hjælp til at træffe de rette beslutninger

Når du som virksomhed beskattes, kan du vælge imellem flere forskellige beskatningsordninger. Alt afhængigt af din virksomheds økonomi og forhold, kan hver beskatningsordning have en række fordele og ulemper, men det kan være svært at navigere i disse og træffe det rette valg. I den forbindelse hjælper vi dig med overblik og personlig rådgivning, så du kan tage de rigtige beslutninger vedrørende din virksomhedsskat.

​Uanset hvilken beskatningsordninger, du underlægger din virksomhed, kræver det et mere eller mindre omfattende administrativt arbejde at indberette skatteoplysning og -forhold. Dette administrationsarbejde varetager vi gerne for dig, så du trygt kan stole på, at der er styr på din virksomhedsskat, og du undgår omkostningsfulde og tidskrævende skattesager. Hvis du allerede er havnet i en skattesag og har brug for juridisk rådgivning og sagsførelse, så kan vi også bistå dig her.

Vi hjælper og rådgiver dig om din virksomhedsskat i det omfang, du ønsker, og vi tilpasser vores arbejde, så det bliver så nemt og overskueligt for dig som muligt.

Kontakt os og overlad din virksomhedsskat til os

Leder du efter en skatterådgiver, der kan bidrage med klarhed og faglighed i forhold til din virksomhedsskat, så er SAINT REVISION klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og fortæl os om, hvad du har brug for hjælp til eller få et tilbud på vores ydelser.

vi samarbejder med førende virksomheder​

Godkendt revisionsvirksomhed med kontorer i København og Odense.

Uafhængigt konsulentfirma som samarbejder direkte med det enkelte revisions- eller advokatfirma​

Udfyld formularen
​for et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Opgave *
 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Kontakt SAINT REVISION ApS
​og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig

SAINT REVISION ApS

Telefon: 28 72 22 14

E-mail: info@saint-revision.dk

Mails besvares alle dage.

​Lindevangs​ Alle 6, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Man​dag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Weekender

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

10.00 - 15.00

Lukket